Haagse Smul Tour

Fietsen en smullen. De strategie van deze tour is simpel en eenvoudig. We fietsen met de deelnemers langs speciale Haagse adressen voor fijnproevers, vaak op verrassende locaties. Op deze plekken vullen we de grote picknickmanden voorop onze oldtimerfiets. We eindigen de tour met een picknick*** om de juist verworven waren tte proeven. Heerlijk!

puur den haag

De route begint bij Paleis Noordeinde, in het hart van de stad en voert de deelnemers langs bijzondere locaties, mooie straten en lanen en gezellige steegjes. Tijdens de Haagse Smultour proeven deelnemers onder begeleding van een gids Den Haag aan de hand van Haagse en scheveningse lekkernijen.

Op maandag, woensdag vrijdag en zaterdag kunt u op een bijzondere locatie aan de mand nog een persoonlijke invulling geven.

***Met de volle mand fietsen we naar een mooie locatie om daar te picknicken. Op het strand, in de Haagse duinen of bijvoorbeeld in de Paleistuinen.

Minimaal aantal deelnemers: 6.

Duur: 3 uur inclusief de picknick.

Fietsafstand: Vanaf 8 km. In overleg langer of korter en afhankelijk van de gewenste picknicklocatie.

Max 12-16 deelnemers per gids.

Startlocatie: Noordeinde 39a. In overleg kan de Tour ook elders beginnen.

Inclusief: Wij kunnen de Haagse lekkernijen van de picknickmand zo niet prijs geven maar bij elke fietstour is inbegrepen: fiets, gids, lekkernij, koffie of thee.

Regen of fris weer?

Onze ervaring leert dat het bijna nooit de hele dag regent. Wij kiezen ervoor om te schuilen op een mooie Haagse plek of een lekker kopje koffie te drinken en daarna de tour te vervolgen.

barista feeling fietsen totzo

Deze tour is een ideale dag voor een bedrijfsuitje, vrienden en familie, expats. City hoppers en dagjesmensen. Een fijne dag uit of een aanvulling op een evenement.

Informatie aanvragen over deze tour

Al onze tours zijn inclusief gids, fiets, koffie/ thee, lekkernij.
De vaste opstapplaatsen zijn goed bereikbaar met eigen vervoer, openbaar vervoer of touringcar. De fietsen kunnen afgeleverd worden op de door u gewenste locatie binnen Den Haag. De tour Den Haag is dagelijks te boeken. Voor de overige tours dient u te reserveren.

Bekijk onze andere fietstours

Tour Den Haag De Beatstad tour De Haagse Taal Tour Haagse Smultour Po√ętisch Den Haag Opmaat!