Onze Fietstours

De origineelste fietstours van Den Haag. Ruim tien jaar geleden begonnen we met het uitzetten van unieke rondleidingen, op de fiets. Waarom en wat moet je echt beleven in onze stad Den Haag. Met onze tours stimuleren we het gebruik van de fiets en ondersteunen we de passie van onze gidsen en versterken we de cultuur van onze stad, waarom wij hier zo graag wonen en werken.

Al onze tours zijn inclusief gids, fiets, koffie/ thee, lekkernij, poncho en een aandenken. De vaste opstapplaatsen zijn goed bereikbaar met eigen vervoer, openbaar vervoer of touringcar. De fietsen kunnen afgeleverd worden op de door u gewenste locatie binnen Den Haag. De Tour Den Haag is dagelijks te boeken.

Bekijk ook onze excursies

Naast de fiets tours bieden wij ook excursies aan. Deze sluiten aan op de thema’s van de tours. Uiteraard zijn ze ook apart te boeken. Onze excursies zijn niet extreem en dus voor een breed publiek toegankelijk. Leuk is het sleutelwoord.

Hagenaar en Hagenees

Hagenaar en Hagenees

Wat is nu het verschil tussen een Hagenaar en Hagenees. Ervaar, zie en proef zelf het verschil! De stem van Den Haag neemt u mee naar onze stad Den Haag. Kauwe kak, haags bakkie, schollenkoppen. Samen steken we de grens over. Doen een echt Haags bakkie in een echt Haagse koffiehuis, genieten van een heerlijke lunch en prikkelen onze deelnemers met echte Haagse vragen waar ieder zijn pet voor af of op zal nemen.

Inclusief: Gids de Haagse Nachburgemeestah -lunch (of picknick) - koffie/thee - Haagse vraguh - aandenken - flesje Earth water - fiets - Haagse lekkernij

Strand en zee dag

Strand en zee dag

Hagenaars, Hagenezen en Scheveningers zijn gek op de strand en zee. Na een bijzondere fietstour komen we aan bij het sportstrand van Nederland. Sport en spel, voor iedereen toegankelijk, met de blote voeten door het zand. Na de prijsuitreiking en de groepsfoto genieten we van een heerlijke Beach BBQ.

Inclusief - Fietstour- Koffie of thee onderweg - Haagse lekkernij - Flesje Erath Water - Aandenken - Haagse vraguh - Sport spel strand - Beach BBQ

Diner, picknick en borrel

Diner, picknick en borrel

Picknick tijdens de fietsour? Gezellig uit eten op een unieke locatie? Een bijzondere borrel? In samenwerking met een specialist organiseert totzo! diner, brunch en lunch waar bij men de stad proeft en ervaart. Zo kan de Tour eindigen bij een gezellig Beachclub aan het strand van Scheveningen.

Organiseren we de heerlijkste proeverijen bij het oudste likeuren merk van Den Haag, bijzondere picknicks op locatie en fijne diners aan het beroemde Noordeinde

Koffie en lekkernijen

Koffie en lekkernijen

Koffie uit passie. Na een uurtje shoppen voor de fijnste lekkernijen bij de koffie serveren barista's, de hogepriesters van de koffie, hun cappuccino's. Latte art ofwel espresso's uit de beste Italiaanse machines, omgetoverd tot ware kunstwerken. Zwarte magie met een witte kraag. Espresso met een tijgervel.

Een excursie met smaak van Hollandse topkwaliteit. Inclusief: koffie demo door Barista- Haagse delicatessen -diversen koffie en thee -korte rondleiding met gids door Hofkwartier- aandenken.

Stad en zee

excursie stad en zee Den Haag

Van de kern van Den Haag naar het hart van Scheveningen. We ontdekkende mooie stad achter de duinen en fietsen vervolgens over een eeuwenoude tolweg naar het dorp van de Schollenkoppen. Flaneren over de boulevard om vervolgens het strand op te gaan. Met het zand tussen de tenen laten we de grote stad achter ons. Sport en spel op het strand.

Inclusief:- Den Haag en Scheveningen- sport en spel op strand- cruisen - lunch ( of picknick ) - koffie of thee - Haagse lekkernij - beachcruiser - Earth water- aandenken