Poëtisch Den Haag

Dichter bij de stad Harry Zevenbergen en Diann van Faassen hebben iets met taal en fietsen. En met Den Haag. Veel van wat de dichters kwelt en boeit verwoorden ze in gedichten. Samen maken zij zich sterk voor de kunst van het gesproken woord, meestal tot grote hilariteit van het publiek

diann van faassen

Dichtkunst is emotie, dichtkunst is humor, bewijst het tweetal keer op keer. Tijdens de fietstour 'Dichter bij de stad' fietsen Harry en Diann het dichterlijke heden en verleden van Den Haag op een heerlijke manier aan elkaar. Verrassend fruitig.

Niet voor niets onze meest gewaardeerde fietstour.

Wat heeft dichten met Den haag eigenlijk temaken?

Het ontstaan van de Hofstad, vele mooie plekjes, belangrijke wegen; dichters hebben aan de wieg hiervan gestaan.

Daar waar het leven huist is het soms te waar om mooi te zijn

waar de bramen je handen verwonden daar toont de stad karakter.

(Harry Zevenbergen )

Harry Zevenbergen en Diann van Faassen staan met hun poëzie op podia in het hele land, hebben diverse boeken uitgegeven, organiseren literaire evenementen en zijn beiden gastdocent in het voortgezet onderwijs. www.subliterair.org

Minimaal aantal deelnemers: 10.

Duur: 3 uur

Fietsafstand: Ongeveer 12 km. In overleg langer of korter

Max 12-16 deelnemers per gids.

Startlocatie: Noordeinde 39. In overleg kan de Tour ook elders beginnen.

Inclusief: Wij kunnen de Haagse lekkernijen van de picknickmand zo niet prijs geven maar bij elke fietstour is inbegrepen: fiets, gids, lekkernij, koffie of thee.

Regen?

Onze ervaring leert dat het bijna nooit de hele dag regent. Wij kiezen ervoor om te schuilen op een mooie Haagse plek of een lekker kopje koffie te drinken en daarna de tour te vervolgen.

Deze tour is een ideale dag voor een bedrijfsuitje, vrienden en familie, expats. City hoppers en dagjesmensen. Een fijne dag uit of een aanvulling op een evenement.

Informatie aanvragen over deze tour

Al onze tours zijn inclusief gids, fiets, koffie/ thee, lekkernij.
De vaste opstapplaatsen zijn goed bereikbaar met eigen vervoer, openbaar vervoer of touringcar. De fietsen kunnen afgeleverd worden op de door u gewenste locatie binnen Den Haag. De tour Den Haag is dagelijks te boeken. Voor de overige tours dient u te reserveren.

Bekijk onze andere fietstours

Tour Den Haag De Beatstad tour De Haagse Taal Tour Haagse Smultour Poëtisch Den Haag Opmaat!