Teambuilding / Expats

Een ideale dag voor een bedrijfsuitje, teamuitje of een teambuilding dag. Wij kunnen dit goed combineren en het geeft een extra aanvulling op een evenement.

Teambuilding

De Haagse quizzz en meer


De Haagse Quizzz met Harry Zevenbergen, onderhandelen met gebroeders de Gier, samen werken op strand of park.

Met de Haagse Quizzz maak je een ontdekkingstocht door Den Haag onder begeleiding van Harry Zevenbergen. Deze man behoort tot de beste van Den Haag met het gesproken woord. Voor zijn grote passies krijgt hij betaald en jullie zullen scherp moeten opletten om voldoende Hopjes te scoren. Dit kan als teams tegen elkaar of ieder voor zich.
De Haagse Quizzz is humoristisch, informatief en prikkelend.

Op het sport strand van Nederland of in het mooiste park van Den Haag verschillende opdrachten uitvoeren. Samen werken, overleggen en goed nadenken. Niet te fysiek maar wel speels. Deze zijn ideaal te combineren met een fietstour of als strandactiviteit.

De gebroeders de Gier nemen de deelnemers mee naar de Haagse markt. Hier proef je letterlijk en figuurlijk Den Haag. Voor de gebroeders de Gier zullen de deelnemers moeten gaan shoppen. Met een beperkt budget. Stel deze stoere mannen en je collega's niet teleur.

groepsfoto scheveningen

Expats

 

We do not focus on the tourist evergreens


As an expat you want to know the city you are going to live in a little bit better than the average tourist. After all you don’t want to keep feeling like a passing through traveller in your resident town.

Totzo! offers special tours for expats, where we do not focus on the tourist evergreens but show you the places in The Hague that the actual locals really like themselves. So nevermind the well known tourist traps of Scheveningen, Binnenhof and the Vredespaleis.

expats den haag

Under the expert guidance of a born and bread ‘Hagenaar’ you will discover the places just off the downtroden tourist path where the real ‘Hagenaars’ hang out when they enjoy a day on the town. In this way you will quickly discover the real identity of The Hague, it’s facilities and possibilities.

Email us for a English brochure.

 

 

Bekijk ook onze excursies

Naast de fiets tours bieden wij ook excursies aan. Deze sluiten aan op de thema’s van de tours. Uiteraard zijn ze ook apart te boeken. Onze excursies zijn niet extreem en dus voor een breed publiek toegankelijk. Leuk is het sleutelwoord.

Hagenaar en Hagenees

Hagenaar en Hagenees

Wat is nu het verschil tussen een Hagenaar en Hagenees. Ervaar, zie en proef zelf het verschil! De stem van Den Haag neemt u mee naar onze stad Den Haag. Kauwe kak, haags bakkie, schollenkoppen. Samen steken we de grens over. Doen een echt Haags bakkie in een echt Haagse koffiehuis, genieten van een heerlijke lunch en prikkelen onze deelnemers met echte Haagse vragen waar ieder zijn pet voor af of op zal nemen.

Inclusief: Gids de Haagse Nachburgemeestah -lunch (of picknick) - koffie/thee - Haagse vraguh - aandenken - flesje Earth water - fiets - Haagse lekkernij

Strand en zee dag

Strand en zee dag

Hagenaars, Hagenezen en Scheveningers zijn gek op de strand en zee. Na een bijzondere fietstour komen we aan bij het sportstrand van Nederland. Sport en spel, voor iedereen toegankelijk, met de blote voeten door het zand. Na de prijsuitreiking en de groepsfoto genieten we van een heerlijke Beach BBQ.

Inclusief - Fietstour- Koffie of thee onderweg - Haagse lekkernij - Flesje Erath Water - Aandenken - Haagse vraguh - Sport spel strand - Beach BBQ

Diner, picknick en borrel

Diner, picknick en borrel

Picknick tijdens de fietsour? Gezellig uit eten op een unieke locatie? Een bijzondere borrel? In samenwerking met een specialist organiseert totzo! diner, brunch en lunch waar bij men de stad proeft en ervaart. Zo kan de Tour eindigen bij een gezellig Beachclub aan het strand van Scheveningen.

Organiseren we de heerlijkste proeverijen bij het oudste likeuren merk van Den Haag, bijzondere picknicks op locatie en fijne diners aan het beroemde Noordeinde

Koffie en lekkernijen

Koffie en lekkernijen

Koffie uit passie. Na een uurtje shoppen voor de fijnste lekkernijen bij de koffie serveren barista's, de hogepriesters van de koffie, hun cappuccino's. Latte art ofwel espresso's uit de beste Italiaanse machines, omgetoverd tot ware kunstwerken. Zwarte magie met een witte kraag. Espresso met een tijgervel.

Een excursie met smaak van Hollandse topkwaliteit. Inclusief: koffie demo door Barista- Haagse delicatessen -diversen koffie en thee -korte rondleiding met gids door Hofkwartier- aandenken.

Stad en zee

excursie stad en zee Den Haag

Van de kern van Den Haag naar het hart van Scheveningen. We ontdekkende mooie stad achter de duinen en fietsen vervolgens over een eeuwenoude tolweg naar het dorp van de Schollenkoppen. Flaneren over de boulevard om vervolgens het strand op te gaan. Met het zand tussen de tenen laten we de grote stad achter ons. Sport en spel op het strand.

Inclusief:- Den Haag en Scheveningen- sport en spel op strand- cruisen - lunch ( of picknick ) - koffie of thee - Haagse lekkernij - beachcruiser - Earth water- aandenken