logo

WELKOM bij Totzo!

Totzo betekent: “IK ZIE JE STRAKS” en is een veel gebruikte groet om gedag te zeggen in Den Haag en Nederland.

Wat doet Totzo voor u ?
Totzo! organiseert fietstours en excursies in de stad Den Haag.

Tijdens onze tours laten wij u zien en ervaren waar Hagenaars en Hagenezen (zo worden de inwoners van Den Haag genoemd) trots op zijn en waarom zij zoveel van hun stad Den Haag houden. 

Waarheen ?
Onze fietstours volgen niet (alleen) de bekende toeristische fuiken, maar brengen u graag naar de plekken waar juist de Hagenaars van genieten.

De tours zijn opgebouwd rond verschillende thema’s.
Ieder thema heeft met de stad Den Haag te maken en laat op z’n eigen speciale manier zien waar de Hagenaars en Hagenezen van genieten!

Tour Den Haag
De route voert langs wijken en plekken die zijn overgoten met anekdotes, verhalen en interessante fabels en feiten uit de Haagse en Nederlandse geschiedenis. Het koningshuis en politiek komt natuurlijk ook aan bod.
Tijdens deze tour is het ook vooral actueel en dynamisch “Genieten van De Haag vandaag!”

Sixties Tour, Den Haag popstad nr 1
We stappen op in 1962. Tweeduizend bandjes zijn actief in Den Haag en leggen de basis voor het ontstaan van wereldhits.
De tour draait om de muziek en scene van toen.
Toen en tot op heden is de erkenning definitief: “Den Haag Beatstad nr 1.

Artistiek en Architectuur Tour  
In Den Haag aanschouwen we vele oude kunstwerken en fietsen we over figuurlijke bruggen naar recente kunst van onze moderne tijd.
Welke kunstenaars zijn door de stad Den Haag al ontdekt en wie staan in de schijnwerpers als aanstormend talent ?

Tour Zee Duinen en Bos
De stad Den Haag is gegroeid tussen de duinen en gebouwd op brede uitgestrekte zandbanken.
Koning Willem II liet voor zichzelf “groene regels” maken !
Wat heeft het “Zuiderpark” met de wereld te maken ?
Kent u de echte Scheveningse zeemansverhalen?

 

Opmaat!
De keuze is aan u. Zoekt of heeft u een onderwerp dat past bij uw bedrijf, evenement of doelstelling, dan stellen we in overleg graag een passende tour samen:
Interactief of to-the-point ?

Hoe ?
De beste manier om de stad door te komen en te ontdekken is per fiets. Fietsen is dé manier voor de Nederlander om zich voort te bewegen.
Samen met de fietskoeriers van Den Haag, fietsspecialisten die jaarlijks 16.000 kilometer in de stad fietsen, zijn de mooiste en veiligste paden en routes uitgestippeld!

Waarmee ?
Fiets met de fiets waarmee de Hollanders al ruim een eeuw mee fietsen, en nog steeds de populairste fiets is. De opoe, oma of halleluja.

We maken gebruik van goede, “moderne-klassiekers” die zeer comfortabel fietsen. Onze fietsen worden gemaakt in een van de oudste fietsfabrieken van Nederland. Kwaliteit gewaarborgd dus! +++++++

Combi’s:
Onze tours zijn uit te breiden met leuke excursies. Deze excursies passen bij de fietstours en zijn ook los te boeken. Er zijn vijf excursies om Den Haag beter te leren kennen, te ontdekken en te ervaren.

*Haags en Schevenings koken: Lunch en/of Diner.
*Stranddag, surfen, vliegeren
*Haagse koffie cursus
*Muziek demo, workshop
*Schilderen

Bij de combinatie van een fietstour en een excursie streven wij ernaar om de internationale stad van Nederland internationaal aan te bieden. Daarom kunt u onze tours in veel verschillende talen volgen. Onze gidsen spreken meerdere talen.

Als u geïnteresseerd bent in één van onze tours of excursies, neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur een mailtje in uw eigen taal naar info@totzo.org of bel naar ons kantoor ( Engels, Duits en Nederlands) op het volgende telefoonnummer: 070 3265 790 

 

 

duinen